مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل یکی از روش های اخذ اقامت کانادا بوده و هر ساله تعداد زیادی از افراد برای ادامه تحصیل در دانشگاه از این طریق اقدام به مهاجرت می کنند. فردی که می خواهد از طریق تحصیل به کشور کانادا مهاجرت کند، باید تمکن مالی کافی داشته باشد تا بتواند هزینه های تحصیلی اش را پرداخت کند همچنین باید یک مدرک معتبر زبان انگلیسی به اداره مهاجرت کانادا ارائه دهد. ادامه تحصیل در کشور کانادا در مقایسه با کشورهایی مانند استرالیا، انگلیس و کانادا بسیار ارزان تر و به صرفه تر بوده و در ضمن دانشگاه های کانادا به عنوان بهترین دانشگاه های دنیا شناخته شده است.

اقامت کانادا از طریق تحصیل، یکی از بهترین روش های مهاجرت به کانادا بوده و امکان دریافت اقامت دائمی کانادا در این روش بسیار زیاد است. با توجه به قوانینی که در زمینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل وجود دارد، دانشجویان می توانند با توجه به امتیازاتی که به خاطر تحصیل در کشور کانادا دارند، در کمترین زمان، اقامت دائم کشور کانادا را اخذ نمایند. کشور کانادا در زمینه تحصیلی و آموزشی یکی از بهترین کشورهای دنیا محسوب می شود و دانشگاه های این کشور در سطح بسیار بالایی هستند. دانشجویان این امکان را دارند که در بهترین مراکز علمی ادامه تحصیل دهند و به همین دلیل هر ساله تعداد زیادی از افراد از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند. افرادی که از طریق تحصیل به کشور کانادا مهاجرت می کنند، باید هزینه تحصیل خود را پرداخت کنند و در این زمینه کمکی از طرف دولت دریافت نمی کنند. افرادی که از طریق تحصیل اقدام به مهاجرت می کنند، در صورتی که شرایط تحصیلی خوبی داشته باشند توسط دولت کانادا بورسیه می شوند و می توانند از بورسیه های مختلف تحصیلی بهره مند شوند.

با مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل، دانشجویان این امکان را خواهند داشت که از طریق برنامه های مهاجرتی مختلف، اقامت دائم کشور کانادا را دریافت کنند. افرادی که امتیاز کمی برای سایر برنامه های مهاجرتی دارند می توانند از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت کرده و سپس اقامت دائم کانادا را بگیرند. به طور کلی می توان گفت مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل، باعث می شود افراد متقاضی امتیاز زیادی در برنامه های مهاجرتی کسب کنند. دولت کانادا برنامه های متعددی برای متقاضیان و فارغ التحصیلانی که از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند، در نظر گرفته است. ایالت های مختلف کانادا، برنامه های اقامتی زیادی برای فارغ التحصیلان و به ویژه دانشجویانی که نمرات بالایی کسب کرده اند، دارد و با دادن مجوز کار به آنها، شرایط خوبی برای آنها فراهم می کند. ادامه تحصیل در کشور کانادا، نه تنها موجب کسب امتیاز در برنامه های مهاجرتی می شود، بلکه شرایط مطلوبی برای اخذ اقامت دائمی کانادا برای دانشجویان و فارغ التحصیلان مهاجر فراهم می کند. افردای که از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت کرده اند، می توانند برای دریافت ویزای کار اقداماتی انجام دهند. داشتن سابقه کار در کانادا مزیت مهمی محسوب شده و موجب افزایش امتیاز در برنامه های مهاجرتی می شود.    

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

افرادی که می خواهند از طریق تحصیل به کشور کانادا مهاجرت کنند، باید تمامی شرایط لازم را داشته باشند تا بتوانند اقدام به مهاجرت کنند. اولین مرحله برای مهاجرت تحصیلی به کشور کانادا، پذیرش از طرف دانشگاه کانادا است و فرد متقاضی برای اخذ پذیریش از دانشگاه باید سابقه تحصیلی خوبی داشته باشد تا بتواند از دانشگاه مورد نظر پذیرش بگیرد، مورد دیگر گرفتن ویزای تحصیلی این کشور است. اگر فرد متقاضی این شرایط را نداشته باشد نمی تواند از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت کند و اقامت کانادا را بگیرد. اگر فرد متقاضی رزومه تحصیلی و کاری خوب و مدرک زبان معتبری داشته باشد و همچنین از تمکن مالی بالایی برخوردار باشد و قادر باشد هزینه زندگی و تحصیلش را بپردازد، به احتمال زیاد می تواند ویزای کشور کانادا را دریافت کند. متقاضی باید مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسه ارائه دهد تا بتواند از یک دانشگاه معتبر و رشته مورد نظرش پذیرش بگیرد. اگر متقاضی در تمام دروس تخصصی آخرین مقطع تحصیلی اش نمرات بالایی داشته باشد، به احتمال زیاد پذیرش خواهد گرفت. به طور کلی می توان گفت داشتن معدل بالا برای گرفتن پذیرش ضروری بوده و منجر به پذیرش دانشجوی مهاجر می شود.

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

مدرک تحصیلی کشور کانادا ارزش بسیار زیادی دارد و تحصیل در این کشور در مقایسه با سایر کشورها ارزان تر است. کانادا یکی از امن ترین کشورهای دنیا برای ادامه تحصیل و زندگی است و فرصت های آموزشی زیادی در اختیار مهاجرین قرار می دهد. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل این مزیت را دارد که فرد متقاضی بعد از گذراندن یک دوره تحصیلی، می تواند اقدام به اخذ اقامت دائم کانادا کند. به طور کلی فرد متقاضی باید بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظرش در کانادا، درخواست ویزای تحصیلی نماید. در این مقاله بعضی دیگر از مزایای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل را شرح می دهیم.

  • مهمترین مزیت مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل، دریافت ویزای کار بعد از فارغ التحصیلی و در نتیجه اخذ اقامت دائم کانادا است.
  • افرادی که در کانادا تحصیل کنند، در برنامه های مهاجرتی امتیاز بالایی کسب خواهند کرد.
  • کار کردن برای دانشجویان مهاجری که در کانادا تحصیل می کنند، یک امتیاز مهم محسوب شده و  برنامه های مهاجرتی کانادا به امتیاز آنها اضافه می کند.
  • دانشجویان مهاجر سابقه کاری به دست می آورند.
  • افراد متاهلی که از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند، می توانند برای همسران خود درخواست ویزای کاری کنند و اگر همسر فرد متقاضی به مدت یک سال در کشور کانادا کار کند، می تواند از این طریق اقدام به اخذ اقامت دائم کانادا کند.

نکاتی در ارتباط با مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

فرد متقاضی باید از یک کالج یا دانشگاه و موسسات آموزشی معتبر پذیرش بگیرد تا بتواند به کشور کانادا مهاجرت کند. همچنین برای دریافت پذیرش از طرف دانشگاه های کانادا، متقاضی باید نشان دهد که تمکن مالی کافی دارد و می تواند هزینه های زندگی خود را در این مدت پرداخت کند. همچنین او باید افسر مهاجرت را قانع کند که بعد از تمام شدن دوران تحصیلش، به کشور خود برمی گردد. داشتن مدرک آیلتس و معدل بالا کمک بزرگی به پذیرش در یک دانشگاه معتبر می کند و نقش بزرگی در دریافت ویزای تحصیلی دارد.

بیشتر دانشجویانی که از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند، می خواهند اقامت دائمی کشور کانادا را داشته باشند. این افراد می توانند بعد از تمام شدن دوره تحصیلی خود، می توانند از طریق برنامه کاری که دولت برای آنها در نظر گرفته، وارد بازار کار کانادا شوند. دولت کانادا این فرصت کاری را برای دانشجویان قرار می دهد و آنها در صورت داشتن شرایط لازم می توانند اقدام به اقامت دائم کانادا نمایند. دانشجویان برای اخذ اقامت دائم کانادا باید دارای این شرایط باشند.

  • آنها باید دست کم به مدت هشت ماه در کشور کانادا به طور دائم تحصیل کرده باشند و همچنین باید بالای 18 سال سن داشته باشند.
  • آنها باید یک مقطع تحصیلی را در کانادا به اتمام برسانند تا بتوانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.
  • دانشجویان باید زمانی که برای اقامت کانادا اقدام می کنند، ویزای تحصیلی معتبری داشته باشند.

دانشجویانی که از دانشگاه کانادا فارغ التصیل می شوند، سه ماه زمان دارند تا برای دریافت اجازه کار، اقدام نمایند. برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرد متقاضی باید پذیرش یک دانشگاه و کالج خوب را داشته باشد و بر زبان انگلیسی یا فرانسه تسلط کافی داشته باشد، در صورتی که فرد متقاضی مدرک زبان نداشته باشد باید قبل از شروع کلاس های دانشگاه، در کلاس های آموزش زبان در کشور کانادا شرکت کند. افرادی که از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند، ویزای موقت دریافت می کنند و بعد از تمام شدن دوره تحصیلی ویزای دانشجویی باطل شده و دانشجویان باید کشور کانادا را ترک کنند. با این حال دولت کانادا این فرصت را به دانشجویان می دهد که بعد از تمام شدن درسشان، با پیدا کردن کار بتوانند اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. دولت کانادا به دانشجویان مهاجر، مجوز کار می دهد و آنها می توانند بعد از فارغ التحصیل شدن وارد بازار کار کشور کانادا شده و سابقه کاری به دست آورند.

کشور کانادا به عنوان یکی از بزرگ ترین اقتصادهای دنیا شناخته شده است به همین دلیل دانشجویانی که در کشور کانادا فارغ التحصیل می شوند، فرصت های شغلی خوبی در کانادا خواهند داشت به همین دلیل مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل یکی از بهترین روش های مهاجرت به کانادا محسوب می شود و هر ساله تعداد زیادی از افراد از طریق ویزای دانشجویی به کانادا مهاجرت کرده و سعی می کنند بعد از فارغ التحصیل شدن، اقامت دائم کانادا را اخذ کنند. دانشجویان مهاجر این فرصت را دارند تا در زمانی که مشغول به تحصیل هستند، در رشته تخصصی خود کار کنند، بدین ترتیب که می توانند همزمان با تحصیل به طور نیمه وقت مشغول به کار شوند. این فرصت مزیت بزرگی برای آنها محسوب می شود زیرا می توانند بعد از پایان دوره تحصیلی، در رشته تخصصی خود شغلی مناسب پیدا کنند و به سرعت وارد بازار کار شوند. بنابراین دانشجویان مهاجر می توانند بعد از مدتی اقامت دائم کشور کانادا را دریافت کرده و برای همیشه در کانادا بمانند. از آن جایی که تجربه کاری، یکی از ملاک های مهم برای استخدام است و کارفرمایان کانادایی افرادی را استخدام می کنند که تجربه کاری داشته باشند، دانشجویان مهاجری که ضمن تحصیل به طور نیمه وقت در رشته تخصصی خود کار می کنند، شانس بیشتری برای استخدام خواهند داشت و خیلی زود جذب بازار کار کانادا می شوند. در صورتی که داشجویان مهاجر بخواهند بعد از فارغ التحصیل شدن به کشور خود برگردند، می توانند به راحتی در شرکت های معتبر و بین المللی مشغول به کار شوند زیرا مدرک دانشگاه های کانادا بین المللی بوده و در همه جای دنیا اعتبار دارد.

مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

افرادی که می خواهند در مقطع کارشناسی در کشور کانادا ادامه تحصیل دهند، باید مدرک دیپلم و همچنین مدرک آیلتس با نمره 6 ارائه دهند تا بتوانند از یکی از دانشگاه های کشور کانادا پذیرش بگیرند. هزینه های تحصیلی در مقطع کارشناسی با توجه به نوع رشته تحصیلی و شهری که دانشجو در آن درس می خواند، متفاوت است. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی شرایط خاصی دارد و دانشجوی مهاجر که قصد ادامه تحصیل در این مقطع را دارد باید کمتر از 21 سال سن داشته باشد. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی با توجه به رشته تحصیلی و دانشگاه در حدود 10 تا 40 هزار دلار در سال است.

تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی ارشد در حدود یک تا دو سال طول می کشد و برنامه های درسی در این مقطع، شامل آموزش های عمومی و همچنین برنامه های آموزشی مانند کار گروهی، بازدید از سایت و پروژه ها می شود. سال تحصیلی برای مقطع کارشناسی در ماه سپتامبر شروع می شود ولی با این وجود بعضی از دانشگاه ها برای این مقطع، چندین دوره تحصیلی برگزار می کنند. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در حدود 16000 هزار دلار در سال هزینه دارد و فرد متقاضی باید توانایی پرداخت این هزینه ها را داشته باشد. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در مقطع دکترا، امکانات زیادی در اختیار دانشجویان قرار می دهد و آنها می توانند در این دوره از تحصیل با کارشناسان با تجربه و ماهر همکاری کنند. تمام کردن این دوره در حدود 3 تا 6 سال طول می کشد و این زمان بستگی به رشته تحصیلی دانشجو دارد.

دانشگاه های کانادا برای افرادی که از طریق تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند، کمک های مالی بزرگی در نظر گرفته است. این هزینه کمک تحصیلی مخصوص دانشجویانی است که از طرف دولت کانادا بورسیه تحصیلی گرفته اند و دولت کانادا تمام هزینه های تحصیلی این دانشجویان را می پردازد. افرادی بورسیه تحصیلی می گیرند که استانداردهای تحصیلی بالایی داشته باشند و نمره آیلتس آنها از 7 بالاتر باشد و دست کم دو مقاله علمی از آنها به چاپ رسیده باشد.  

بستن منو