اسلواکی با اینکه یک کشور کوچک اروپایی و کم جمعیت است؛ اما امروزه از آن به عنوان دروازه ورود به اروپا یاد می‌کنند. علت آن را به این صورت می‌توان بیان کرد که اسلواکی برخلاف کشورهای همسایه خود، شرایط مهاجرتی بسیار راحت‌تری را دارد. اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری یکی از همین روش‌ها است. جمله‌ای که شاید با شنیدن آن حتماً بسیار تعجب کرده‌اید. برای اخذ اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری و یا اطلاع از هزینه اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری با کارشناسان ما در موسسه حقوقی بین المللی تک دژ پارس تماس بگیرید.

اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری

چرا اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری

امروزه با توجه به سخت‌تر شدن شرایط مهاجرتی کشورهای اروپایی و دیگر مسائل سیاسی، اقامت گرفتن کار راحتی نیست، از این رو بسیاری از افراد به دنبال این هستند تا از طریق روش‌های دیگری برای این مسئله اقدام کنند. در چند سال گذشته، شاهد افزایش اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری بوده‌ایم.

اسلواکی برخلاف دیگر کشورها، قوانین سختگیرانه­ تری برای مهاجرت ندارد و تنها کشوری در اروپا است که افراد بدون داشتن هیچ گونه سرمایه‌ای می‌توانند ویزای اقامتی این کشور را دریافت کنند. البته تنها راه دریافت این نوع ویزا، ثبت شرکت در براتیسلاوا یا دیگر شهرهای معروف است. در واقع شما با ثبت شرکت و دریافت اقامت از این راه به عنوان شهر اروپایی شناخته شده و به راحتی می‌توانید در تمامی اروپا بدون هیچ گونه مشکلی تردد کنید.

مزایای اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری

  • با داشتن یک ایده ناب و بدون هیچ گونه مشکلی و با هزینه کمتری می‌توانید به این کشور مهاجرت کنید.
  • هزینه پایین زندگی در اسلواکی
  • نداشتن نیاز به ارائه مدرک زبان یا تخصص در رشته‌ای
  • نداشتن نیاز به زندگی در اسلواکی
  • امکان خرید ملک و اتومبیل و افتتاح حساب
  • امکان دریافت اقامت در کشورهای کانادا، آمریکا و استرالیا
  • امکان تردد بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • امکان همراه بردن اعضای خانواده و اجازه دریافت اقامت برای آن‌ها

درواقع دریافت اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری به صورت همان ثبت شرکت است و از این رو نیاز است که شما در ابتدا با قوانین ثبت شرکت از مشاوران ما مطلع شوید تا بعداً به مشکلات قانونی و مهاجرتی برنخورید. البته برای اقدام این نوع اقامت شما باید به سفارت اسلواکی در تهران یا ترکیه مراجعه کرده از طریق شرکت ما اقدام نمایید.

آیا اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری دائمی است؟

تمامی مجوز اقامت‌های دریافتی در اروپا تا 5 سال اول به صورت موقت است و بعد از 5 سال و داشتن شرایط مورد نیاز، فرد می‌تواند اقدام به درخواست اقامت دائم کند که در خصوص اسلواکی، هیچ مسئله و مشکل خاصی وجود ندارد و این نوع اقامت به راحتی داده خواهد شد.

مدارک لازم جهت اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری

در واقع شما باید تمامی مدارک لازم برای ثبت شرکت را به سفارت اسلواکی تحویل دهید که این مدارک شامل:

  • گواهی عدم سوءپیشینه کیفری
  • پاسپورت با حداقل اعتبار 18 ماه
  • اصل شناسنامه و دیگر مدارک شناسایی
  • تأییدیه حساب بانکی
  • ارائه حداقل 5 نام به اداره ثبت شرکت اسلواکی
  • ارائه یک طرح توجیهی همراه با مشخصات و بیان هدف

نکات برای اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری

  • حداقل 18 سال سن قانونی
  • دریافت تابعیت بعد از سال از اقامت دائم داده می‌شود.
  • تا 5 سال باید مالیات بپردازید.
  • امکان ادامه زندگی به شرط سودمند بودن طرح توجیهی شما دارد.
  • برای دریافت تابعیت باید به زبان اسلواکی تسلط نسبی داشته باشید.
Summary
Review Date
Reviewed Item
اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری
Author Rating
51star1star1star1star1star
Close Menu