با اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت شما به راحتی می‌توانید اقامت دائم اروپا را بگیرید. اسلواکی کشوری جمعیت و کوچک است که از سال 2004 به عضو اتحادیه اروپا درآمد و از آن کشورهایی است که نسبت به بقیه کشورهای اروپایی دیگر مانند آلمان و فرانسه و غیره، قوانین راحت‌تری برای مهاجرت دارد. اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت یکی از همین روش‌ها است که خیلی راحت‌تر از بقیه انجام می‌شود و حتی افرادی که اقدام به انجام این کار می‌کنند، خانواده خود را هم می‌توانند با خود به اسلواکی برده و در آنجا از بهترین امکانات زندگی در اروپا استفاده کنند. برای اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت و یا اطلاع از هزینه اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت با کارشناسان ما در موسسه حقوقی بین المللی تک دژ پارس تماس بگیرید.

اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

 

مزایای اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

  • امکان سفر به کشورهای عضو شینگن
  • نیاز نبودن به زندگی در اسلواکی
  • ساده‌تر بودن فرآیندهای اقامتی و دریافت ثبت کشور نسبت به دیگر کشورها
  • پایین بودن هزینه‌های زندگی
  • نیاز نداشتن به مدارک زبان و غیره
  • داشتن حساب بانکی در هر کشوری از اتحادیه اروپا
  • امکان خرید اتومبیل و خانه
  • پایین بودن قیمت خرید و اجاره ملک برای ثبت شرکت
  • امکان دریافت ویزای کشورهای قاره آمریکا
  • نیاز نداشتن به سابقه کار و بیمه
  • اسلواکی دارای بالاترین نرخ رشد اقتصادی است و این می‌تواند برای آینده شرکت‌ها بسیار مفید باشد.
  • واحد پولی آن همانند واحد پول اروپا است.همچنین شما می توانید با روش های دیگر مانند اخذ اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری و اخذ اقامت اسلواکی از طریق خرید ملک، اقامت اسلواکی را دریافت نمایید.

مدارک لازم برای اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

  • گواهی عدم سوءپیشینه کیفری
  • پاسپورت با حداقل اعتبار 18 ماه
  • اصل شناسنامه و دیگر مدارک شناسایی
  • تأییدیه حساب بانکی
  • ارائه حداقل 5 نام به اداره ثبت شرکت اسلواکی
  • ارائه یک طرح توجیهی همراه با مشخصات و بیان هدف

نکاتی در خصوص اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

  1. حداقل سن برای ثبت شرکت در اسلواکی 18 سال است.
  2. با ثبت شرکت به شما اقامت داده نمی‌شود، بلکه این فعالیت شرکت و طرح توجیهی آن باید به تائید دولت برسد.
  3. بعد از دریافت اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت می‌توان برای مهاجرت اعضای خانواده زیر 17 سال به همراه همسر اقدام کرد.
  4. اقامت اولیه از طریق ثبت شرکت به صورت موقت 5 ساله بوده و بعد از گذراندن این مدت سال و نداشتن هیچ گونه مشکلی، می‌توان اقامت دائم دریافت کرد.
  5. برای دریافت اقامت باید به سفارت اسلواکی در تهران یا ترکیه مراجعه کنید.
  6. مدت زمان دریافت اجازه اقامت و کارهای اداری بین 10 تا 34 ماه طول خواهد کشید.
  7. امکان تمدید این نوع اقامت وجود دارد.
  8. امکان دریافت تابعیت از همان اول وجود ندارد، بلکه باید سه سال از اقامت دائم شما گذشته باشد و به زبان اسلواک تسلط نسبی پیدا کرده باشید.
  9. هیچ گونه سرمایه گذاری برای اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت مورد نیاز نیست. برای همین است که در چند سال گذشته، افراد زیادی درصدد مهاجرت به این شرکت بوده­اند.
  10. هیچ گونه محدودیتی در نوع فعالیت انجام گرفته در اسلواکی وجود ندارد. البته انجام کارهای خلاف قانون در هیچ کشوری از دنیا امکان پذیر نیست.
  11. حداقل 3500 یورو مالیات باید تا 5 سال بپردازید.
  12. هیچ گونه محدودیتی در تعداد افراد و مدیرعامل‌های شرکت وجود ندارد.

سوال های معمول در مورد اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

Kazem Dezhangah

مهندس دژانگاه

مشاور ارشد در امور مهاجرتی

موکلان ما در مورد ما چه می گویند

مایار توانا

من در سال گذشته توسط شرکت تکین دژ پارس موفق به اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت شدم و هم اکنون در اسلواکی زندگی می کنم.

لیلا قاسمی

من به شرکت های مختلفی برای اخذ اقامت یک کشور اروپایی شنگن سر زدم و با آن ها صحبت کردم. حتی با 2 تا از آنها قرارداد بستم که ناموفق بود اما بالاخره توانستم اقامت اسلواکی که یک کشور اروپایی عضو شنگن هست را از طریق شرکت تک دژ پارس به دست بیاورم.

Summary
Review Date
Reviewed Item
اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت
Author Rating
51star1star1star1star1star
بستن منو