با اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت شما به راحتی می‌توانید اقامت دائم اروپا را بگیرید. اسلواکی کشوری جمعیت و کوچک است که از سال 2004 به عضو اتحادیه اروپا درآمد و از آن کشورهایی است که نسبت به بقیه کشورهای اروپایی دیگر مانند آلمان و فرانسه و غیره، قوانین راحت‌تری برای مهاجرت دارد. اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت یکی از همین روش‌ها است که خیلی راحت‌تر از بقیه انجام می‌شود و حتی افرادی که اقدام به انجام این کار می‌کنند، خانواده خود را هم می‌توانند با خود به اسلواکی برده و در آنجا از بهترین امکانات زندگی در اروپا استفاده کنند. برای اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت و یا اطلاع از هزینه اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت با کارشناسان ما در موسسه حقوقی بین المللی تک دژ پارس تماس بگیرید.

اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

 

مزایای اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

  • امکان سفر به کشورهای عضو شینگن
  • نیاز نبودن به زندگی در اسلواکی
  • ساده‌تر بودن فرآیندهای اقامتی و دریافت ثبت کشور نسبت به دیگر کشورها
  • پایین بودن هزینه‌های زندگی
  • نیاز نداشتن به مدارک زبان و غیره
  • داشتن حساب بانکی در هر کشوری از اتحادیه اروپا
  • امکان خرید اتومبیل و خانه
  • پایین بودن قیمت خرید و اجاره ملک برای ثبت شرکت
  • امکان دریافت ویزای کشورهای قاره آمریکا
  • نیاز نداشتن به سابقه کار و بیمه
  • اسلواکی دارای بالاترین نرخ رشد اقتصادی است و این می‌تواند برای آینده شرکت‌ها بسیار مفید باشد.
  • واحد پولی آن همانند واحد پول اروپا است.همچنین شما می توانید با روش های دیگر مانند اخذ اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری و اخذ اقامت اسلواکی از طریق خرید ملک، اقامت اسلواکی را دریافت نمایید.

مدارک لازم برای اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

  • گواهی عدم سوءپیشینه کیفری
  • پاسپورت با حداقل اعتبار 18 ماه
  • اصل شناسنامه و دیگر مدارک شناسایی
  • تأییدیه حساب بانکی
  • ارائه حداقل 5 نام به اداره ثبت شرکت اسلواکی
  • ارائه یک طرح توجیهی همراه با مشخصات و بیان هدف

نکاتی در خصوص اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

  1. حداقل سن برای ثبت شرکت در اسلواکی 18 سال است.
  2. با ثبت شرکت به شما اقامت داده نمی‌شود، بلکه این فعالیت شرکت و طرح توجیهی آن باید به تائید دولت برسد.
  3. بعد از دریافت اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت می‌توان برای مهاجرت اعضای خانواده زیر 17 سال به همراه همسر اقدام کرد.
  4. اقامت اولیه از طریق ثبت شرکت به صورت موقت 5 ساله بوده و بعد از گذراندن این مدت سال و نداشتن هیچ گونه مشکلی، می‌توان اقامت دائم دریافت کرد.
  5. برای دریافت اقامت باید به سفارت اسلواکی در تهران یا ترکیه مراجعه کنید.
  6. مدت زمان دریافت اجازه اقامت و کارهای اداری بین 10 تا 34 ماه طول خواهد کشید.
  7. امکان تمدید این نوع اقامت وجود دارد.
  8. امکان دریافت تابعیت از همان اول وجود ندارد، بلکه باید سه سال از اقامت دائم شما گذشته باشد و به زبان اسلواک تسلط نسبی پیدا کرده باشید.
  9. هیچ گونه سرمایه گذاری برای اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت مورد نیاز نیست. برای همین است که در چند سال گذشته، افراد زیادی درصدد مهاجرت به این شرکت بوده­اند.
  10. هیچ گونه محدودیتی در نوع فعالیت انجام گرفته در اسلواکی وجود ندارد. البته انجام کارهای خلاف قانون در هیچ کشوری از دنیا امکان پذیر نیست.
  11. حداقل 3500 یورو مالیات باید تا 5 سال بپردازید.
  12. هیچ گونه محدودیتی در تعداد افراد و مدیرعامل‌های شرکت وجود ندارد.

سوال های معمول در مورد اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

 

1-چرا اخذ اقامت اروپا از طریق  ثبت شرکت در اسلواکی؟

این نوع اقامت کم هزینه ترین و کم ریسک ترین اخذ اقامت اروپا بوده که  به افراد این امکان را می‌دهد تا با ثبت شرکت در اسلواکی بتوانند اقامت کل اروپا را دریافت نمایند. با اخذ اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت، شما و خانواده تان امکان کار، زندگی و تحصیل را در تمام کشورهای حوزه شنگن خواهید داشت و از حقوق کامل شهروندی درجه یک اروپا برخوردار خواهید بود.

2-چرا اسلواکی ؟

با توجه به شرایط کنونی کشور عزیزمان و تحریم های ظالمانه معمولاً دریافت اقامت اروپا از طریق روشها و کشورهای دیگر عضو سختی ها ، محدودیت‌ها و الزامات خاص خود را دارد. اما در کشور اسلواکی نسبت به کشورهای دیگر مانند آلمان ، اتریش ، مجارستان و اسلوونی، این محدودیت‌ها در حال حاضر کمتر است و امکان و احتمال دریافت اقامت از این کشورها بیشتر می‌باشد.

3-شرایط دریافت این نوع اقامت ؟ 

  • داشتن حداقل ۱۸ سال سن 
  • نداشتن سوء پیشینه،

4-هم اکنون احتمال موفقیت اخذ اقامت از این طریق چقدر است؟ 

در حال حاضر کمترین ریسک و کمترین هزینه برای اخذ اقامت اروپا را این روش دارد.

 

5-آیا با داشتن این نوع اقامت حتما باید در اسلواکی زندگی کنیم؟

کشور اسلواکی به مانند دیگر کشورهای عضو شینگن قانون شش ماه بعلاوه یک روز را شرط تمدید کارت اقامت قرارداده . ولی موسسه حقوقی تکین دژ پارس این امکان و خدمات را ارائه میدهد که شما بتوانید از زمان اخذ کارت بدون حضور مستمر و طولانی (کمتر از ششماه و یک روز ) کارت اقامت خود را تمدید شود .اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در کشور اسلواکی چون اقامت شینگن بوده و  در واقع شما با اخذ اقامت اسلواکی اقامت در کل منطقه شنگن را دریافت خواهید نمودو قادر خواهید بود در هر یک از کشورهای اروپایی حوزه شنگن زندگی کنید و هیچ الزامی برای زندگی در کشور اسلواکی نخواهید داشت. به همین دلیل این روش یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به اروپا می‌باشد.

6-شرایط افتتاح حساب بانکی در کشور اسلواکی چگونه است؟

با توجه به شرایط تحریم و با توجه به اینکه اغلب بانکدارهای بزرگ اسلواکی آمریکایی هستند در لحظه ثبت شرکت امکان افتتاح حساب شرکتی برای ایرانیان امکان پذیر نمیباشد. ولی با توجه به موارد فوق موسسه حقوقی تکین دژ پارس با استفاده از بندهای قانونی و هماهنگی با ادارات مربوطه در اسلواکی برای موکلین خود حساب بانکی شرکتی افتتاح مینمایید که بعد از اخذ کارت اقامت برای تمام افراد خانواده نیز امکان افتتاح حساب حقیقی وجود دارد.

7-دیگرمزایای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت چیست؟

  • نداشتن هیچگونه محدودیتی برای زندگی، کار، سفر و تحصیل در هر یک ازکشورهای منطقه شنگن
  • ساده‌ترین روش اخذکارت اقامت TRP  که منجر به اقامت اروپا میشود.
  • کمترین هزینه دریافت اقامت اروپا
  • امکان دریافت اقامت بدون سرمایه گذاری
  • امکان دریافت اقامت بدون نیاز به ارائه مدرک زبان و تحصیلی
  • ارزانترین هزینه زندگی در اروپا را کشور اسلواکی دارد.
  • امکان خرید ملک و خودرو در اروپا
  • پایین بودن قیمت ملک در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی
  • افزایش امکان دریافت ویزای آنلاین استرالیا، کانادا، آمریکا و انگلستان
  • عدم نیاز به استخدام کارمند بومی در شرکت ثبت شده
  • عدم نیاز به وجود دفتر مجزا برای کار.
  • ورود به کشور اسلواکی از طریق مرز هوایی شهر وین در اتریش ( هر روز هفته صبح و عصر پرواز تهران و وین در عرض چهار ساعت از وین به تهران یا از تهران به وین پرواز دارد.)
  • ارزان بودن بلیط هواپیما تهران به وین(در صورت خرید بلیط طبق برنامه (چند ماه قبلتر ) هزینه بلیل به دو میلیون هشتصد هزارتومان میرسد.
  • نزدیکی شهر وین به براتیسلاوا(تقریبا فاصله تهران و کرج)
  • نزدیکی فرودگاه وین به براتیسلاوا ( بین شهر وین و براتیسلاوا واقع شده است.)
  • بیشترین سرانه تولید خودرو (1000000 دستگاه در سال) که به طبع بازار خوبی برای بخش قطعه سازی ایران هست.
  • و هزاران مزایایی دیگر که از حوصله این جوابیه خارج است.

8-مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت اسلواکی  از طریق ثبت شرکت، چیست؟ بروز رسانی شده در سپتامبر ۲۰۱۹

  • پاسپورت (با اعتبار حداقل ۱۸ ماه)
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اصل شناسنامه فرزندان
  • اصل سند ازدواج برای افراد متأهل
  • پرینت سه ماهه حساب بانکی در ایران ( فقط نفر اصلی) با گردش حساب ماهیانه مبلغ 600 یورو ( با یورو بانکی میبایست حداقل 3 میلیون تومان گردش ماهیانه داشته باشد. ) و موجودی انتهای سه ماه به ازای هر نفربالای 18 سال 2500 یورو و افراد زیر 18 سال 1250 یورو( معادل یورو بانکی یعنی هر یورو معادل 4780 تومان )

9-آیا تمام اعضای خانواده شامل این نوع اقامت میشوند؟

  • بله. تمامی افراد تحت تکفل شخص (همسر و فرزندان زیر ۱8 سال) نیز شامل گرفتن کارت اقامت از نوع الحاق به خانواده میشوند.

10- این نوع اقامت بعد از چند سال منجر به دریافت اقامت دائم می‌شود؟

  • کارت اقامت اولیه بین 18 تا 24 ماه صادر میشود و بعد از سپری شدن این مدت با نظر افیسر پلیس مهاجرت برای شما کارت سه ساله صادر میگردد . که بعد از گذشت 5 سال از اقامت موقت شما ، میتوانید کارت اقامت دائم را درخواست نمایید. بعد از گذشت سه سال از کارت اقامت دائم میتوانید درخواست پاسپورت کشور اسلواکی را بنمایید.

11-شرایط تمدید اقامت در کشور اسلواکی چیست؟

  • پرداخت مالیات سالانه شرکت (با توجه به قوانین جدید برای شرکتهای کوچک این مالیات از 3500 یورو به 1800 یورو کاهش پیدا میکند)
  • عدم ارتکاب جرائم کیفری
  • حداقل ششماه به علاوه یک روز در سال (۱۸۳ روز) در سال را باید در حوزه شنگن زندگی کرده باشید. (این قانون از ۱ می‌۲۰۱۸ به تصویب رسیده است) این موسسه مشاوره جهت امکان تمدید کارت بدون حضور را برای موکلین خود ارائه مینماید.

12-فرآیند اخذ اقامت چه مدت طول می‌کشد؟

کل پروسه این نوع اقامت شامل

از زمان وقت اول جهت تایید مدارک در سفارت اسلواکی در تهران

1-12- تایید مدارک شما توسط سفارت  10 روز

2-12-رفت و برگشت مدارک به اسلواکی جهت ترجمه اسلواکی 10 روز

3-12- ترجمه مدارک به اسلواکی توسط مترجم رسمی اسلواکی در براتیسلاوا  7 روز

4-12- صدور ویزا تایپ دی توسط سفارت اسلواکی در تهران بعد از درخواست ویزا 30 روز

5-12- حضور در دفتر پلیس مهاجرت در براتیسلاوا  1 روز

6-12- پروسه صدور کارت از یکماه تا سه ماه

Summary
Review Date
Reviewed Item
اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت
Author Rating
51star1star1star1star1star
بستن منو