اخذ اقامت اسلواکی از طریق تحصیل در ایران هر روز به دلیل هزینه پایین و دانشگاه های با کیفیت محبوب تر می شود. تحصیل در رشته پزشکی و دندانپزشکی در اسلواکی به شدت در حال افزایش محبوبیت است و دانشجویان بین‌المللی زیادی به ویژه از کشورهای آسیایی برای ادامه تحصیل وارد این کشور می‌شوند. به دانشجویان ویزای نوع D داده می‌شود که با آن اجازه اقامت اسلواکی و کار را دارند. شما پس از اقامت اسلواکی از طریق تحصیل می توانید درخواست اقامت دائم اسلواکی را نمایید.

درخواست اقامت دائم برای مدت نامحدود

درخواست باید به صورت شخصی و در فرم رسمی به زبان اسلواکی برای اساس محل اقامت شما در اداره پلیس امور خارجی ارسال شود. شما باید این کار را قبل از آخرین روز اعتبار اقامت فعلی خود انجام دهید.
درخواست اقامت باید همراه با:

  • پاسپورت معتبر،
  • دو عکس رنگی (3 × 3.5 سانتیمتر)،
  • سند مربوط به پوشش مالی اقامت شما در اسلواکی به مقدار 12 برابر کمترین هزینه زندگی قانونی ،
  • سند بیمه درمانی
  • تهیه کردن گواهی عدم سوئه پیشینه از  سمت کشور شما  و کشورهایی که شما در مدت  3 سال گذشته برای بیش از 90 روز در طول 6 ماه متوالی اقامت داشته
  • پلیس بیگانه ممکن است از شما بخواهد سند محل اقامت  و تأییدیه دلایل اقامت دائم که هنوز هم ادامه دارد را ارسال کنید

 مقامات ظرف 90 روز از تاریخ ارسال درخواست تصمیم خود را می گیرند

اقامت دائم شما در اسلواکی قانونی است تا زمانی که تصمیم به درخواست اقامت شما برای یک دوره نامحدود دائمی باشد.

این اطلاعات ممکن است به صورت مکرر تغییر کنند  بنابراین ما توصیه می کنیم با استفاده از وب سایت www.tdpars.comخط تلفن اطلاعاتی +982186129932، از طریق e-mail در info@tdpars.com تأییدیه آن را بگیرید

شما می توانید برای اقامت دائم نامحدود درخواست کنید ، اگر:

 شما پنج سال  گذشته در کشور اسلواکی اقامت داشته باشید،

شما ممکن است برای اقامت دائم درخواست بدهید اگر:

  • ·         به طور قانونی در اسلواکی حداقل 5 سال اقامت دارید قبل از ارسال  درخواست ،
  • شما اقامت بدون وقفه 5 ساله را درقلمرو یک کشور عضو اتحادیه اروپا به عنوان صاحب کارت آبی و اقامت برای حداقل 2 سال  در اسلواکی به عنوان صاحب کارت آبی برای قبل از ارسال درخواست،
  • ·         اقامت درازمدت شما قبلا به دلیل اخذ اقامت طولانی مدت در یکی دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا منقضی شده است ، با توجه به این واقعیت که شما در خارج از قلمرو اسلواکی برای یک دوره 6 ساله زندگی می کردید یا به دلیل اینکه شما در خارج از قلمرو اتحادیه اروپا برای 12 یا 24 ماه متوالی اقامت داشتید.

سه نوع اقامت دائم وجود دارد:

  • اقامت دائمی برای پنج سال،
  •  اقامت دائمی نامحدود
  • اقامت طولانی مدت.

هر نوع اقامت  تحت شرایط خاص اعطا خواهد شد. اقامت دائم شما را مجاز به اقامت در قلمرو جمهوری اسلواکی می کند در زمانی که اعطا شد، امکان سفر به خارج و برگشت، کار، انجام کسب و کار، تحصیل، دسترسی به امکانات پزشکی و اموراجتماعی وجود دارد.

شما می توانید برای اقامت دائم پنج ساله درخواست کنید  اگر شما:

  • همسر یک شهروند اسلواکی با داشتن اقامت دائم در اسلواکی یا یک خویشانوند وابسته به شهروندی اسلواکی با داشتن اقامت دائم در اسلواکی باشید.
  • یک کودک مجرد زیر سن 18 سال که فرد خارجی که همسر آن اقامت دائم اسلواکی را بر عهد دارد از او مراقبت می کند
  • کودک مجرد زیر 18 سال یک فردخارجی که اقامت دائم برای 5 سال دارد یا مراقبت شخصی یک خارجی با اقامت دائمی به مدت 5 سال.
  • کودک وابسته یک فرد خارجی بااقامت دائم با سن بیش از 18 سال که قادر به مراقبت از خود نیست  به دلیل وضعیت درازمدت نامطلوب سلامتی

تذکر مهم

ارسال درخواست برای اقامت دائم برای پنج سال به معنای اجازه اقامت دراسلواکی نیست.

 تا زمانی که اقامت دائمی خود را بدست آورید،شما مجاز به اقامت در اسلواکی تنها بر اساس یک ویزای معتبر، یک محل اقامت دیگر، یا در حالت بدون ویزا.

درخواست اقامت دائم برای پنج سال

این درخواست در یک مقر دیپلماتیک در کشوری که اقامت دارید و یا کشوری که اجازه شهروندی دارید  ارسال شده است جمهوری اسلواکی به کشور شهروندی شما مجاز است یا کشور محل اقامت شما.

 اگر شما در اسلواکی به طور قانونی اقامت دارید، می بایست درخواست خود را در اداره پلیس بیگانه ارسال کنید اداره پلیس با توجه به محل اقامت شما. درخواست باید به صورت شخصی ارسال شود

درخواست باید به صورت فرم رسمی و به زبان اسلواکی باشد

همراه با:

1. گذرنامه معتبر

2. دو عکس رنگی (3 × 3.5 سانتیمتر)،

3. سند اثبات هدف از اقامت،

به عنوان مثال: گواهی ازدواج در اسلواکی صادر شده است

اقامت دائم در اسلواکی از همسر خود (به عنوان مثال

کارت شناسایی معتبر)

4. گواهی عدم سوئه پیشینه از کشور شما

منشاء و کشورهایی که شما در 3 سال گذشته برای بیش از 90 روز در طول 6 ماه متوالی اقامت داشته اید

 (برای یک کودک زیر 14 سال  قابل اجرا نیست)

5. سند مالی پوشش اقامت خود را در اسلواکی در مقدار 12 برابر حداقل هزینه زندگی قانونی ، به عنوان مثال تاییده موجودی حساب بانکی، تأیید اعتبار از همسر خود برای ارائه به شما

بعد از اینکه اقامت دائمی  برای پنج سال را دریافت کردید، شما می بایست:

  • ظرف 180 روز از تاریخ تایید شدن وارد سرزمین اسلواکی شوید.
  • در مورد اداره پلیس ذیربط از ابتدای محل اقامت خود را ظرف 3 روز کاری از زمان ورود به اسلواکی  پلیس را مطلع سازید
  • قرارداد بیمه درمانی را در مدت 3 روز از جمع آوری سند اقامت کار انجام دهید .
  • ظرف 30 روز از جمع آوری سند اقامت،یک گزارش پزشکی که بیش از 30 روز از آن نگذشته باشد  به پلیس بیگانه ارسال کنید و اعلام کنید که از بیماری رنج نمی برید( تغییر در نوع اقامت قابل اجرا نیست)

ضمانت های مالی و مادی در طول اقامت خود، همراه با تأیید تعادل حساب بانکی

6. اسناد اقامت در اسلواکی، به عنوان مثال:
– مالکیت و یا یک عهدنامه مالکیت

– قرارداد اجاره نامه تأیید شده و استخراج مالکیت

– تأیید هویت صاحب ملک به مسکن و عهد عمل مالکیت را به شما ارائه می دهد

تاریخ اعتبار اسناد نباید بیشتر از 90 روز در زمان ارسال درخواست باشد

اسناد صادر شده باید در خارج از کشور رسما تأیید شود (apostille یاsuper legalization ) و به طور رسمی به زبان اسلواکی ترجمه شده است .

ظرف 90 روز از تاریخ ارسال درخواست مقامات تصمیم خود را می گیرند

بستن منو